Presentació de l'empresa

Empresa dedicada a la fabricació de claus per a diversos sectors , com l'industrial , agrícola i la construcció , així com articles relacionats amb el filferro i amb punta afilada , com ganxos carnisseria , broquetes barbacoa , etc ...

 

Disposem d'una àmplia experiència , des de l'any 1977 desenvolupem claus en material alt en carboni ia una duresa d'HRC 52-54.

 

Amb experiència en l'estampació en continu partint de banda de fleix.

 

El nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients, satisfent les seves expectatives de qualitat aconseguint lliuraments oportuns . Per a això desenvolupem una millora contínua en la gestió del nostre personal, en l'aplicació de tecnologia avançada. En Meclasa Sant Llorenç Savall, s.l., sempre treballem per mantenir la plena fidelitat dels nostres clients, per això la nostra missió és ser una empresa que es desenvolupa d'una forma contínua; satisfent al mateix temps no només les necessitats dels nostres clients sinó també en una inversió fiable de qualitat, precisió i lliurament.

 

Tots els que treballem a Meclasa Sant Llorenç Savall , s.l. , ens esforcem a fer d'aquesta la nostra casa, el proveïdor que vostè necessita per satisfer tots els seus requisits i necessitats.

Meclasa Sant Llorenç Savall, s.l.

Direcció de Contacte

C/Granera, 66
Pol. Ind. Les Conques
08212 - Sant Llorenç Savall
(Barcelona) SPAIN
Email:meclasa@meclasa.com